dewa poker
dewapoker

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike free 5.0
#1
LeBron 9 begyndte det s freshman år på college nike free 5.0 i oktober sidste år med udgivelsen af tre college-specifikke farveveje i LeBron 9 (Kentucky, Ohio State og Miami). Den 9 er klar til en anden runde af college klassikere, kun denne gang, det er i hænderne på sneaker kunde Mache275 snarere end personerne bag væggene i Nike Basketball; Mache forvandler denne LeBron 9 Low til en Alabama Crimson Tide hyldest, ved hjælp af skolens farver for at male over- og universitetslogoer på skoens yderste tæer. Afslutningen af denne unikke brugerdefinerede er elefanttrykket på tåskassen, der matcher Crimson Tide mascot. Vil du gerne se flere college farveveje i år? 

Sikker på, at de ikke plasteres med elefantudskrivning eller stjerner eller hvad har du, men det betyder bestemt ikke, at du kan sove på den kommende Supreme x Nike Air Force 1 Low Premium, der er på tryk for ferie 2012. Det viste par går den minimalistiske rute, der vælger en uklanderligt ren gummi bund / hvid vægsål med et hårdt nike flyknit racer udseende lærredskonstruktion opad. Selvfølgelig er de brandingstegn, som vi alle kender og elsker, der, med boksestropper sprinklet her og der for at betegne partnerskabet. Klik igennem med os for at tjekke de fulde skud af det første nogensinde ikke-SB-projekt mellem Supreme og Nike og holde det låst på Sneaker News for mere info, og et kig på nike presto de to andre farvelægninger, der er sat til at falde i denne kommende pakke. Stor tak til #vietnamesepower for billederne! 

Ventetiden til Nike Zoom Rookie Galaxy har ikke været en nem en, med folk der savnede den anden Galaxy Foamposite-udgivelse længe forud for deres næste chance på stjernemønsteret. September er den måned, hvor den vil gå ned, med den gode nyhed kommer der vil være to separate versioner af sneaker. Det viste par er Sole Collector collab, som opgraderer det oprindelige design her og der med lidt ekstra glød i mørket på bælgene og deres logo gemt under det flytbare tungepatch. Klik igennem for de fulde fotos af dette. Sørg for at være begrænset Nike nike flyknit Zoom Rookie LWP udgivelse og hold den låst på sneakernyheder for at finde ud af, hvornår du præcis kan få fat i et par. 

I sidste uge udfyldte Sneaker News dig på fem af de ti designs af Social Status x MAX100 projektet (se alle fem her). I dag er den anden halvdel af sætningen blevet afsløret; ved hjælp af Nike iD som udgangspunkt for disse designs, MAX100 forfatter Matt Stevens tæt matchet farvelægningerne af de fem udvalgte designs, ligesom bøf og højspændingsfarveveje. Velgørenhedsauktionerne for alle ti design begynder lørdag den 15. september. Fortsæt på et kig på anden halvdel af designene fra projektet Social Status x MAX100 x Nike Air Max 1 nedenfor, og lad os vide, hvilken af de fem du bedst kan lide! Vi vil udfylde dig yderligere detaljer om auktionen senere i ugen. 

Det ser ud som om der er nogle flere Kobe-mærkevarer til de oversøiske katte, den lave og stilfulde Nike Black Mamba 24. Fortsæt med den ankelfri konstruktion, Black Mamba 24 tilføjer i Hyperfuse udskæringer med andre funktioner, der overføres fra Zoom Kobe arv som den udtalte hæl-tæller. Fem punchy colorways forventes at ramme detailhandlere i Asien, hvor Kobe Fandom er langt større end i USA, men mener du, at Nike Basketball bør åbne en kanal for disse Kobe-spark til det amerikanske marked? Tjek de fem farveveje i Black Mamba 24 og fortæl os, om du tror, at der bør være mere ikke-signatur Kobe nike air presto fodtøj til rådighed i dit område. 

Det har været så længe siden en ny Big Window-udgivelse, som vores Classics Revisited ser på 2003 Stash Collabo var den sidste post her på Sneaker News. Nike Sportswear korrigerer det i tide til feriehandelssæsonen med en ny farveway, der er kendt for alle sneakerheads, da Nike Air Classic BW vender tilbage i en opdrættet getup sammen med lige den rigtige mængde Wolf Gray. Denne farveopløsning og inkorporeringen af et laklæder Swoosh giver nogle seriøse Air Jordan-overtoner, og du kan undersøge den nyeste [Image: nike air presto-709zka.jpg] Air Classic BW efter springet, inden du bestiller fra Titolo.
Reply
#2
77.8 кв.м.
Reply
#3
Sid
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)